Schiphol koffers

Imago van Nederland

19 september 2022

Het is augustus- weer eens op Schiphol. Los van muizen die letterlijk door de aankomsthal lopen valt het mij op hoe smerig het overal op de luchthaven is. Door de enorme stroom van passagiers lijkt de achterstand nog steeds niet ingelopen. Mijn oog viel ook op de stapels koffers die nog steeds fysiek aanwezig zijn en vol in beeld! Als het nu je eigen winkel was dan zorg je er toch eerst voor dat je eigen falen minder prominent in beeld is en haal je de koffers uit de etalage. Een groter brevet van je eigen onvermogen kan je toch niet laten zien! Er staan koffers tussen van 27 juni die nog naar Canada moeten! Waarom haal je niet eerst de koffers weg van het ‘plaats delict’? en breng ze naar een loods of naar de RAI, fotografeer ze daar en laat ze sorteren per land en per airline. Sluit een deal met UPS en DHL en laat de koffers z.s.m bezorgen op de adressen met een excuus brief van Dick, Dick wie? Ja Dick Benschop de man die er nog steeds zit als CEO van Schiphol en compleet onzichtbaar is dezer dagen. Onvergetelijk is zijn media optreden gekleed in zijn Schiphol vestje (dat heeft hij nooit aan dat zie je). De man die zinnen stamelt als “dit is niet het service niveau wat u van Schiphol mag verwachten”.

Dickie moet de zomer doorkomen en dan heel rustig aftreden en ergens voor een overheidsorganisatie “kwartiermaker” worden en dan rustig nadenken over het grote verschil tussen al zijn vorige banen en deze uiterst professionele en ECHTE baan. Beste Dick in de echte wereld worden mensen afgerekend op hun prestaties en niet op nietszeggende spin doctor taal. Schiphol heeft behoefte aan doeners en mensen die operationele dingen hebben gedaan en niet aan oud politici zonder echte werkervaring.

Terug naar de oplossing; ontstop het bagagekanaal ,haal de koffers weg van Schiphol en begin opnieuw totdat de nieuwe mensen van de beveiliging en bagageafhandeling die je in VASTE dienst neemt, zijn ingestroomd. Schakel desnoods de NATIONALE RESERVE in om tot die tijd te helpen bij de Security. Red het imago van Nederland en van onze nationale luchthaven en doe wat!

#ceo #security #media #schiphol #dickbenschop #service #natres

Jeroens LinkedIn post

Jeroen's LinkedIn